FizioMamina obravnava: zakaj je unikatna

pogosto neravnovesje

▪ Ker nudim oskrbo, ki je združevalna in osredotočena na posameznika ter njegove potrebe, ne pa na šifrant diagnoz in predpisanih terapij, torej pristop k telesu, ki ga želim zase in za svoje bližnje.

▪ Ker obravnava poteka individualno ali v majhnih skupinah v varnem prostoru in je prilagojena vam in vaši telesni izkušnji.

▪ Ker želim izvedeti, kaj je tisto, kar vaše telo potrebuje, da vam nudi optimalno podporo v vašem vsakdanjem življenju in se pri iskanju opiram na kontekst vašega telesnega jaza, ne predpripravljene rešitve.

 omejitev in neravnovesje

FizioMama vas podprem preko varnih telesnih vzpodbud in iskanja telesnega ravnovesja, tj. optimalnega delovanja telesnih struktur brez obremenitev in bolečin. Izhajam iz vašega telesnega jaza, strukturnih (tj. mišično-skeletnih sprememb), ki so posledica (in pogosto tudi vzrok) neoptimalnega gibanja in/ali telesnega neravnovesja ter se kažejo kot bolečina, napetost, oteženo delovanje. Povezujem fizioterapevtski pristop k telesni strukturi s pristopom k telesnemu jazu, ki vključuje tudi tehnike visceralne manipulacije.

 telesna sporočila

Izbiraj varno, FizioMama | Veljavna ponudba | Domača stran

FizioMama - kartica 1 FizioMama - kartica 2 FizioMama - kartica 3 prijava na pregled