FizioMamina obravnava: komu je namenjena

FizioMama - kartica 1 FizioMama - kartica 2 FizioMama - kartica 3

▪ Ženskam, ki želijo odločati o svojih možnostih.

Želim ti pomagati, da svoje potrebe, želje, dosedanje znanje, izkušnje in predstave opišeš, ovrednotiš, osvetliš z več zornih kotov in izbereš pot njihove uresničitve. Imaš občutek, da si ‘začetnica’ in, da je podatkov preveč? Ne veš, kako se lotiti raziskovanja svojih možnosti oz. ne veš, da jih imaš? Pridi. Uvidi, da si vredna, in bodi neustavljiva.

▪ Športnicam in drugim ženskam, ki jim je telo inštrument.

Si športnica, pevka, plesalka, igralka, manekenka, fotomodel, trenerka, vaditeljica? Si preprosto nekdo, ki na svoje telo gleda kot na inštrument, ki ji omogoča izražanje, udejstvovanje, doseganje ciljev in sanj? Želiš, da ga nosečnost, porod in poporodno obdobje uglasi s tvojo novo potjo? Pridi. Še naprej bodi neustavljiva.

▪ Ženskam, ki spadajo v rizične skupine, vendar ne želijo vnaprejšnje bolezenske označbe.

Imaš nosečniško sladkorno bolezen, bolečino v križu in/ali medeničnem obroču, tvoj trebuh je dobil ‘čuden videz’ in neko grbo na sredini? Mogoče imaš astmo, okvaro vida, prekomerno ali prenizko telesno maso? Si predhodno rodila s carskim rezom ali s poškodbo presredka? Želiš čimbolj fiziološkega izhodišča in pristopa k nosečnosti in porodu, ki upošteva tvojo edinstvenost? Tovrstni pristop želiš v času po porodu? Pridi. Postani neustavljiva.

▪ Ženskam, ki imajo za seboj porodno izkušnjo, ki jo želijo tokrat izboljšati.

Ženska je neustavljiva, ko uvidi, da ji pripada več. Pridi. Le pridi.

▪ Ženskam, ki želijo individualizirane, strokovne, varne in povezovalne obravnave, ki upošteva interdisciplinarni pristop in kontinuiteto.

Ponujam celostno, osebno in varno oskrbo družin v času nosečnosti, poroda in v poporodnem obdobju, ki temelji na iskanju optimalnih vzpodbud za doseganja telesnega ravnovesja. Fiziološke spremembe, ki so jim ženska telesa podvržena v času nosečnosti in po njem, ter njihove posledice obravnavam v luči telesnega jaza in vseh silnic, ki nanj vplivajo. Ponudim razumevanje telesnega stanja, vzrokov in povezav ter obravnavo le-teh z uporabo fizioterapevtskih metod in tehnik za doseganje in ohranjanje ravnovesja, kar vodi v varno in učinkovito gibanje.

Moja želja je, da svoje možnosti ovrednotite in se o njih informirano odločate. Sem vam na voljo, da z vami in za vas ustvarjam obporodno zgodbo po vaši meri in vas spremljam k želenim gibalnim dosežkom.

prijava na pregled

Izbiraj varno, FizioMama | Veljavna ponudba | Domača stran

kaj vprašati fizio med dna