Kontakt

Celostna individualna obravnava ženske in družine

združujemFizioMama uresničujem v praksi individualno obravnavo, ki jo nudi fizioterapevtka ženskoosredotočene individualne oskrbe in obporodnega obdobja. Izhajajoč iz koncepta telesnega jaza vas lahko podprem v vseh obdobjih vašega življenja, najraje še preden težave, ki izhajajo iz neravnovesja, postanejo opazne. Z veseljem postanem del (ob)porodnega tima vsake ženske, ki si to želi, in sodelujem s strokovnjaki, ki v svojo oskrbo vključujejo interdiscplinarni pristop.

Anna FizioMama 2022

Sodelujem z:

Klavdijo Slapar, po (po)klicu diplomirana babica, IBCLC® svetovalka za dojenje (International Board Certified Lactation Consultant®) ter magistra zakonskih in družinskih študij. Že nekaj časa vso svojo energijo usmerja v pridobivanje in izpopolnjevanje znanja s področja zanositve, nosečnosti, starševstva, vzgoje, odnosov in življenjskih izzivov nasploh. Prav posebno pozornost pa posveča mamicam, ženskam z izkušnjo spolne zlorabe in njihovim (vsakodnevnimi) izzivom. Svoje znanje trenutno poglablja na izpopolnjevalnem programu Zakonska in družinska terapija.

Že v času študija babištva je spoznala, da lahko tudi v Sloveniji ženskam ponudimo nekaj več kot le osnovno obravnavo in pripravo na porod ter starševstvo. Zato pri svojem delu združuje različna znanja, v samem bistvu pa stremim k celostni, strokovni in sočutni obravnavi žensk, parov in družin. Ob tem pa seveda sodeluje z različnimi strokovnjakinjami, ki s svojim specialnim znanjem doprinesejo še tisto nekaj več k njenim storitvam.

Nosečniška obravnava, Porodna obravnava, Poporodna obravnava

Izbiraj varno, FizioMama | Veljavna ponudba | Domača stran

prijava na pregled

FizioMama - kartica 1 FizioMama - kartica 2 FizioMama - kartica 3

Dodaj odgovor