O meni – vizija

mojafizioterapevtka FizioMama, Anna Bogacz-Udovč, dipl. fiziot. sem mama in fizioterapevtka, raziskovalka, povezovalka, navdušenka nad telesom in povezavami v njem, še posebej nad čarobnostjo moči in nežnosti, ki se hkrati odvija v srcu ženskega telesa – medenici. Prvič sem diplomirala iz semiotičnih podob mesta v slovenski popevki, drugič iz Preprečevanja poškodb presredka med porodom. Želim, da imamo izbiro in da zdravstveni delavci znotraj svoje prakse nudimo celostno, povezovalno in individualizirano obravnavo.

Koncept telesnega jaza, ki vodi mojo obravnavo, z vsemi razsežnostmi postavlja v ospredje posameznika, ustvarja ter povezuje tehnike in metode, ki mu služijo, da pride do želelnega cilja. Tako razumljeno obravnavo razvijam in nudim. Zagovarjam pristop testiranja, preverjanja in s tem razumevanja povezav, vzorcev in vplivov ter svobodnega informiranega odločanja. V obravnavi vzpodbujam svoje stranke, da razumejo, kaj je potrebo storiti in same izberejo pot, po kateri želijo priti do cilja.

V individualni zasebni obravnavi nudim obravnavo žensk v vseh življenjskih obdobjih ter obravnavo disfunkcij medeničnega dna, med drugim: urinske in analne inkontinence, bolečin v medenici pri ženskah in moških ter mišično-skeletnih težav v nosečnosti in poporodnem obdobju. Kot kahlice in školjke nudim fizioterapevtsko obravnavo medeničnega dna otrok.

Sem mama fizioterapevtka in fizioterapevtka mam. Tvoja družinska celostna fizioterapevtka.

Izbiraj varno. Z ljubeznijo, FizioMama | Domača stran

prijava na pregled