Utrinek Visceralna manipulacija

Zdravje in ravnovesje lahko krepimo ‘od zunaj’ – preko iskanja in odpravljanja neravnovesij na ravni zavestnih telesnih sistemov in povezav med njimi, kakor tudi ‘od znotraj’ – preko optimizacije uravnovešenega gibanja in delovanja organov. Napisano velja za vsa življenjska obdobja.

Iskanje ravnovesja, še posebej ‘notranjega’ se mi zdi pomembno po obdobju sprememb, ki jim je zaradi svoje fiziološke danosti podvrženo žensko telo. Zato FizioMamin avtorski koncept Telesni jaz podpiram s pristopom Visceralna manipulacija abdomna.

neuravnoteženo telo

Po porodu je ravnovesje odnosov med organi trebušne votline lahko porušeno zaradi sprememb, ki se v centralnem predelu ženskega telesa zgodijo v času nosečnosti in poroda. To neravnovesje lahko vodi v spremembe delovanja povezav med organi, lahko se kaže tudi kot bolečina ali omejeno delovanje na drugih, mišično-skeletnih sistemih.

Telesni jaz nežen in učinkovit pristop visceralne manipulacije abdomna podpira in neguje. Ne glede na to, koliko časa je od tvojega zadnjega poroda.

moje telo

Izbiraj varno. Z ljubeznijo, FizioMama | Domača stran

 prijava na pregled