Fizio blog

V tem razdelku predstavljam zelo oseben pristop k strokovnim dognanjem stroke, iz katere izhajam. Nasveti, osnovani na pravilnem gibalnem razvoju otroka, vsa moja opažanja in ideje so odeti z dobršno mero moje individualnosti in pristranskosti. Zato ta portal nikakor ne more služiti kot strokovni vir. V kolikor želite spoznati FizioMamino razmišljanje, poglejte pod kategorijo, ki je temu namenjena, za sodelovanje mi pišite: info@fiziomama.si

bistvokaj delamo fizioterapevtišepetalka spoznaj svoje vijuge

napotki - plakati - slikeDomača stran

ps. V kolikor sumite ali sumi vaš pediater, da otrokov gibalni razvoj odstopa od pričakovanega, se o svojih dvomih posvetujte s fizioterapevtom. Vsako tovrstno odstopanje naj bi spremljal tudi razvojni pediater – ne bojte se ga prositi za nasvet. Raje vprašajte stokrat za ‘brezveze’ kot enkrat premalo ‘z razlogom’.

pps. V kolikor sumite ali sumi vaš ginekolog, da se vaše nosečniške ali poporodne težave ne bodo rešile same od sebe, se posvetujte s fizioterapevtom za zdravje žensk. Uhajanje urina, bolečina v medeničnem obraču in / ali križu, razmik trebušnih mišic in drugo so pogoste nevšečnosti v nosečnosti (ki lahko trajajo ali pridejo do izraza tudi po porodu), niso pa njene komponente. Z drugimi besedami: se pojavljajo, a v nosečnosti niso nujne in se jih da uspešno preprečevati in lajšati oz. obvladovati.

prijava na pregled

FizioMama

fizio utrinki  hitre povezave  kaj vprašati fizio med dna