Domača stran

FizioMama:

Novost, ki sem jo pripravila, so paketi, ki ti omogočijo celostno podporo, prilagojeno tvojim potrebam in željam in FizioMama cikel blogov “Spoznaj svoje vijuge”: Koraki do kakovostnega kakca, Kako lulati, da ne zamočimoTežave s Koraki do kakovostnega kakcaModre luči in rdeče zastave ter Pojasnilo 1-4 ter nadaljevanje “Vijug” – “Šepetalka nožnicam“.

Na voljo sem ti s svetovalnimi urami, ki jih po želji lahko sestaviš v paket. Svetovalna ura bo tudi vedno prva FizioMamina obravnava, ki ti jo ponudim, da se spoznava, opredeliva želje, potrebe in cilje ter možnosti sodelovanja.

wizytowka_slika

Dodatno v MC Iatros kot sodelavka Ambulante za rehabilitacijo medeničnega dna razvijam in vodim programe rehabilitacije medeničnega dna ter nudim individualno obravnavo žensk v vseh življenjskih obdobjih ter obravnavo disfunkcij medeničnega dna. Za več informacij ali naročilo na obravnavo mi lahko pišete na anna.udovc@iatros.si

Kdaj obiskati fizioterapevtko medeničnega dna? Kako prepoznati, da morda gre pri meni za disfunkcijo medeničnega dna? Kako izključiti, da moje bolečine nimajo še pelvične komponente? V pomoč je Cozean vprašalnik, ki sem ga v dogovorou z avtorico dr. Nicole Cozean pripravila v slovenski verziji (vse pravice pridržane). To obliko (Cozean) lahko prenesete in natisnete ter izpolnjeno prinesete s seboj na obravnavo.

COZEAN VPRAŠALNIK O DISFUNKCIJI MEDENIČNEGA DNA

Srčno verjamem, da ima pot miru svoj začetek v srcu posameznega človeka in največjo moč v času, ko se ženska pripravlja, da postane mama. Zato je moj cilj podpreti vse, ki si strokovne, srčne, povezovalne in individualne podpore želijo. Želim podpreti tvoj razvoj, tvoje telo, tvojo osebnost, da na poti k preporodu sebe odkriješ in izpolniš svoje potrebe. Želim uresničevati poslanstvo FizioMame: ženskam ponuditi individualno obravnavo fizioterapevtke žensk in sodelovanje s strokovnjaki obporodnega obdobja.

Ženske smo čudovite in sposobne vsega. Vodila misel avtorskega unikatnega projekta FizioMama je: „Ženska je neustavljiva, ko uvidi, da ji pripada več“.

Za lažjo navigacijo po spletni strani FizioMama, sem svoja razmišljanja razvrstila v dve kategoriji: Fizio blog in Mama blog. Tam najdete nekaj podatkov o tematikah, ki me navdušujejo, vznemirjajo ali preprosto okupirajo. Podatke o možnostih sodelovanja z mano in veljavno ponudbo najdete v razdelku Ponudba, kamor objavljam tudi kaj je FizioMamina obravnava in komu je namenjena. Več podatkov o meni najdete v razdelku Kontakt.

Izbiraj varno,

FizioMama

blog - slika

Obvestilo

Kontakt